Jokohan se alkaisi olla aika suunnitella vähän tulevaa kesää...hmm...

Lenkkeily on ollut pinnalla talven ajan ja nyt pisimmillään käydään jo 12 kilsan lenkkejä Tinka valjaissa. Pidemmät lenkit suunnittelen niin, että Tinka saa juosta vapaana. Enkä minä anna se koko aikaa vetää - silloin vaan kun en itse jaksa juosta. :)

Tottiksen treenaamiseen tulee tehoputki, kun ryhdymme pitämään BH kurssia. Se varmasti vähän motivoi minuakin eri tavalla. Tänään käytiin jo laskettelurinteen parkkiksella tottistelemassa ja meni hienosti. Pientä häiriötä otti tutun ihmisen lautaillessa ohi, mutta muuten kontakti oli tiivis. Liikkeistä pulmallisin on tällä hetkellä seisominen, sekin lähinnä toko liikkeenä tehtynä (tai siis istumasta seisomaan tai maasta seisomaan - onko ne edes mitään toko liikkeitä...). Seuraamisesta seisominen on ok. Luoksetuloon tarvitaan taas tarkkuutta, loppuasento on pikkuisen vino. Seuraaminen on rentoa ja kivaa, tiiviyttä kääntymisiin ja tarkkuutta seuraamispaikkaan niin hyvä tulee.

Kävin Vihdissa katsomassa IPO MM-joukkueen treeniä ja onhan ne ihan älyttömän hyviä.

Lukeminen on jäänyt vähemmälle, nyt menossa Korrien uusi kirja ja Piritta Pärssisen paksu opas tilattu, "Naksutinkoulutusta koirallesi" on seuraavana vuorossa. Että jospa näillä eväillä eteenpäin.

Ihan pikkuista (!!!) pentukuumetta virittelee - naapurin laikan pennutkin tuntuivat ihan sopivilta - huoh.