Minä täytän pyöreitä vuosia tuossa jossain vaiheessa syksyä ja armas mieheni lupasi jo kaksi vuotta sitten lahjaksi kameran. Nyt se sitten on jo täällä - siis se kamera. Aivan mahtava! Tosin opetteluttaa vielä tuo käyttäminen, kun niitä objektiivejakin on kaksi ja se räpsii kuvia aika urakalla kun vaan painaa napin pohjaan. Eilen meni kaksi tuntia lenkillä, kun piti pysähtyä ottamaan kuvia kaikesta mahdollisesta. Tässä yksi "Etsi kuvasta koira" -kuva.

1013750595_2af6995067.jpg

Kyllä Tinka kuvassa on, usko pois. Ehkäpä jossain vaiheessa opin käyttämään kameraa ja saan ihan "oikeitakin" kuvia tänne sivuille. Muutin kuvien järjestystä Tinkan kuvasivuille niin että uusimmat kuvat ovat aina ensiksi. Saman teen myös muille sivuille. Mukavampi niitä sitten kurkistella.

Jälkeä on reenailtu nyt niin, että merkkaan tarkkaan mihin jälkeen laitan nameja. Namit on n. 5 - 10 askeleen välein. Jos Tinka meinaa touhottaa namien yli, niin minä jarruttelen. On tehty semmoisia 50 - 100 askeleen jälkiä pienellä kulmalla ja on mennyt ihan ok. Sitä vauhtia vaan on ihan armottomasti. Tinkan keskittyminen näyttäisi riittävän vielä pitemmällekin jäljelle, sillä se jäljestää myös minun askeleeni pois jäljeltä. Pitänee kokeilla vielä vähän pidempiä jälkiä, kunhan itse opin ensin tuon vauhdin hiljentämisen.

Tenttikirjat odottavat pinossa tuossa vieressä, kamera toisella puolella ja Tinka selän takana. Ulkona paistaa mukava aamuaurinko...mitähän sitä tekisi?