Tinkan kanssa on nyt käyty jokahdesti hakuharkoissa ja yhdesti temppu treeneissä. Tempputreeneistä löydät kuvia täältä.
Kaikki on sujunut Tinkamaisen omapäisesti. :) Eilen tottisreeneissä naapurin Napsun emo kutsui koiraa luoksetulossa ja Tinka päätti, että nyt mennään. En pitänyt hihnasta kunnolla kiinni, joten sinne meni. Hupsis...Onneksi ei sattunut mitään. Kentällä oli nimittäin aika monta koiraa. Käytiin siis Josepan tottisreeneissä, mutta lähinnä sosiaalistamisen ja muiden koirien häiriöön tottumisen takia - ei niinkään tottista harjoittelemassa. He nimittäin tuossa ryhmässä reenaavat kaikki 15 koiraa yhdessä, joten ei se nyt ihan ole oikeaa treeniä. Tinkalle tärkeää on se, että se lopettaa sen vinkumisen tuollaisissa tilanteissa ja keskittyy siihen mitä minä sanon ja teen. Loppuajasta se onnistuikin ihan kohtalaisen hyvin.
Nuo pelastuskoiraharkat (Popeko)on kyllä kaikista mukavimpia. Harmi, että heidän tottistreenit on torstai-iltana ja se on minulle tosi hankala päivä. En millään ehdi treeneihin torstaina. Plaah. Ehkä sitten kun B vähän kasvaa, niin voin ottaa pikkumiehen mukaan kentän laidalle kannustamaan.
Olen koiratreenien lisäksi aloittanut opiskeluja, saa nähdä jaksanko niitä minkä verran. Niin, ja Tinka on menossa näyttelyyn tänne.