Tehtiin eilen metsässä kulmia ja meni kyllä luvatoman hyvin otaen huomioon treenin määrän! Kokeiltiin eri juttuja namien kanssa, eli että 1) koko kulma vahvistettu nameilla -- Tinka meni sekaisin, ei osannut jatkaa kulman suuntaan vaan pyöri paikallaan 2) namipalkka vaan kulman jälkeen n. viidellä askeleella -- meni hienosti, Tinka ei oikaissut kulmaa ja osasi jatkaa jälkeä. Esineet Tinka ilmaisee hyvin ja varmasti. Olinpa tyytyväinen. On se hyvä, että saa välillä treenata kokeneempien ihmisten kanssa! Tällä kertaa siis Popekon porukoissa hengailtiin.

Tinka on ollut ihan hassun huomionkipeä pari päivää, mikä lie? Normaalisti koira vaan makoilee ja vasta ulkona alkaa se peuhaaminen ja juoksu. Nyt Tinka kaivautuu sisällä kainaloon ja käy paijaamassa B:a vähän väliä. Tosi hassu koira.

Minun pitäisi opiskelle...kiinnostaa...ensi viikolla alkaa harjoittelu, neljä viikkoa koulussa. Ihan ok, mutta tuo tutkimuksen kirjoittaminen vähän tökkii. Enemmän kuin vähän itseasiassa. Kirjojakin olisi. Ja tenttiin pitäisi ilmoittautua. Onneksi sen voi tehdä netissä. Paljon mieluummin vaan treenaisin koiraa. :)