Olemme majailleet kolme viikkoa koiralauman luona minun opiskelujeni takia ja Tinka tuntuu nauttivan olostaan. Tosin viikonloppuna kotona makoilee melko rauhallinen koira - ehkä se häslääminen viikolla väsyttää. Lempipaikaksi on muodostunut jostain syystä vessan matto ja siellä pikkuinen karvakerä lepäilee yönsä. Jollei kiipeä sänkyyn, kun majapaikassa sekin on sallittua. :)

Kävimme tekemässä pellolla jälkeä, hämärässä, melkein pimeässä, ja se meni tosi kivasti. Ekalta suoralta jäi esine merkkaamatta, muut merkattiin hienosti. Paitsi tosi märässä kohdassa Tinka vaan tuijotti esinettä, ei mennyt maahan. Jäljellä oli tien ylitys sekä kaksi ojaa eikä niissä tuntunut olevan ongelmia. Tosin vahvistin ylitykset tekemällä askelia tieheämpään sekä laittamalla muutaman kuivamuonanappulan ylityksen jälkeen jäljelle.

Tottista ei juurikaan ole tehty, mitä nyt ruokakipolle ei pääse ilman temppuilua. Enemmän voisi tehdä. Ehkä viikon päästä, kun ollaan taas kotona.

Kamerasta loppui akku, joten kuviakaan ei ole. Oikeastaan aika tyhjä päivittää sivuja, kun ei ole mitään kunnollista kerrottavaa! Jospa viikon päästä, heh...