Eilen harjoittelimme kaupan pihassa kytkettynä olemista. Ainoa ongelma oli se, että pihalle oli viskottu purukumeja ja Tinka yritti syödä niitä. Yöks. Paikallaolo ihan ok, en hävinnyt näkyvistä pitkäksi aikaa, auton taaksi pari kertaa ja pylväiden ja talon nurkan taakse. Tinka nakotti istua paikallaan, pää vain kääntyili. Muutamaan otteeseen ohi meni ihmisiä tosi läheltä ja autot parkeerasivat ihan eteen. Hyvin se kuitenkin meni.

Käytiin myös leikkimässä koulun kentällä. Sekin meni ihan ok. Tein noin vajaan minuutin leikkijaksoja kolme kertaa. Viimeisellä kerralla otin seuraamistakin. En vain edelleenkään osaa kääntyä järkevästi niitä 90 asteen kulmia. Ne vaan tuntuu jotenkin ihan kömpelöiltä ja kummallisilta. Teen siitä varmaan turhan vaikeaa. Tehtiin myös pari istumista lelun kanssa ja sekin meni ihan jees. Ei mitän huippua, mutta treeniä vaan, kyllä se siitä.

Lopuksi treenattiin koulun pihassa "täällä" (= vieressä kulkeminen, ei seuraaminen) käskyä ja se vaatii kyllä vielä treeniä ajatellen BH-koetta. Tinka olettaa, että käskyä tarvitsee noudattaa hetki ja se sitten riittääkin. Varsinkin, jos ollaan uudessa ja mielenkiintoisessa paikassa.

Nyt olen vihdoin saanut ajoiksi sisustaa Tinka ulkokopin, joten parina aamuna Tinka on nauttinut ulkoaamiaisen. Ja ahne kun on, niin kirmaa häkkiin hirmuista vauhtia. Tosin, kirmaa sieltä uloskin hirmuista vauhtia. :) Ihana, että päästään totuttelemaan ulkohäkissä oloon. On varmasti paljon kivempi Tinkalle olla ulkona pari tuntia itsekseen kuin sisällä itsekseen.