Viime perjantain verikkotreenit meni yllättävän hyvin. Tinka lähti suoraan lähetyksissä ja minä osasin lähettää. Sain jopa kehuja. :) Ensimmäisen lähetyksen Tinka lähti tosiaan aivan luotisuoraan varmaankin varikon rajalle asti. Kun sitä ei alkanut kuulua takaisin, ryhdyin huutelemaan. Parin kutsun jälkeen se ilmeistyikin n. 50 metriä taakseni, joten jostainhan se oli sinne kiertänyt. Vähän oli taas vauhtia. Lähetin sen uudestaan ja taas Tinka lähti ihan luotisuoraan. Olipa hieno homma. Viimeinen pisto tehtiin seinää kohti, maalinainen oli roskalavalla piilossa. Tinka lähti suoraan lähetyksestä, etsi hetken ja sieltähän se etsittävä löytyi.

Ilmaisuun pitää saada varmuutta, edelleen, sitä ei ole ehditty harjoitelemaan. Tarkoitus olisi harjoitella sitä niin, että Tinka haukkuu maali-ihmistä, minä kiertelen ympärillä ja käyn viimeksi palkkaamassa. Ideana se, että haukku jatkuisi ja kestäisi vaikka minä siinä olenkin. Vaan tätä ei tosiaan ole vielä ehditty treenaamaan.

Tottista on tehty himpun verran aina pihalla ollessa. Lähinnä eteentuloa ja nopeita maahanmenoja sekä istumisia. Ja ollaan leikitty, joka päivä. :)

Vetohommiakin on jatkettu, kyyditettiin kahta pikkumiestä ja Tinka toimi loistavasti!

Ilmoittauduin myös Skogsterin Mian tottisseminaariin kuuntelijaksi (vaan belgit saa osallistua, plaah...) ja Harkitsen vakavasti Korrin semnaariin demokoirakoksi pysrkimistä. Korrin semma olisi Joensuussa, joten kyllä sinne pitää mennä. En vaan tiedä kehtaanko mennä nolaamaan itseäni tuttujen eteen...vaan kai sekin on jossain vaiheessa tehtävä.