Ihanaa, on päästy ajamaan jo pari jälkeä! Tinka osaa, edelleen, ohjaaja häärii turhaa. Edelleen...Josko sitä reenataan nyt. Esineiden ilmaisu sujui moitteetta. Säkipellolla (jonne pari päivää aiemmin levitetty lietettä) ajo hyvin, kova tuuli heitteli jälkeä ja kaksi esinettä jäi ilmaisematta, mutta jäljellä pysyttiin. Pitempää jälkeä vaan ja rauhaa siihen ohjaaja häärimiseen. Kyllä se siitä. Kulmia pitää alkaa varmentaa, mutta nyt vain vähän kertaillaan ensin.

Meillä onkin ollut kaksi koiraa muutaman päivän ja onpas kivaa! Rumba on ollut hoidossa ja siinä samalla ajanut vähän jälkeä ja tehnyt tottista. Ja käynyt kahteen kertaan säikyttämässä ohikulkijalta sydämen kurkkuun hirveällä haukulla, auts... Hyvin on elo kahden kanssa sujunut, no probs. Menishän noita... :) B tykkää, kun on taputeltavia, komennettavia, korvasta purtavia (argh) ja keppiä vetäviä (ja kepillä tökittäviä) kavereita.

Rumba osaa ajaa makkarajälkeä jo tosi kivasti ja keskittyen, vaikka takana ei ole kuin kaksi harjoittelukertaa. Ai paha. Hallintaa kun saadaa lisää, niin agiakin voisi kokeilla. Juoksemassakin olen tyttöjen kanssa käynyt ja sain kivat vauhdit kun tiellä oli jänis...hupsis.

En ole ehtinyt luonnetestivideota purkaa, sillä (ja nyt voi taputtaa!!!) olen tehnyt kaikki opiskeluni!!! Olen siis papereita vaille valmis erkkaope. Ei paha, ei paha ollenkaan. Niin, ja nyt olen ollut kolme päivää viikossa töissäkin! Hurjaa.

Kovasti kesää odotellaan ja sateita ja Tarulle agivaraston avaimia. Ja aikaa, että voi ottaa kuvia.