Noniin, kesän ekat treenit takana. Jos vaan ehdin ja kerkiän niin lauantai-illat, myöhän sellaiset, kuluu siis kentällä. Se hyvä puoli siinä on, että vähän väkisten tulee samalla tehtyä tottistakin. Ja onhan se agi kivaa!

Ihan ekoja kertoja treenatessa T oli sitä mieltä että kaikki muu on kivampaa kuin jotkut #¤% esteet. Nyt on jo säpinää ja saan tehdä töitä pysyäkseni perässä. Oma urheilutausta vaan tarkoittaa sitä, että MINÄKIN mielelläni hyppisin niitä esteitä ja teenkin sitä vaistomaisesti - siis loikin siellä kentällä epämääräisesti. Aitajuoksija agiradalla, oijoij...Katsojilla on kivaa.

T:n tottelevaisuus kentällä on hyvää luokkaa, se korjailee minun mokia aika lahjakkaasti hyppäämällä oudoista kulmista ja muutenkin seuraamalla myöhässä olevaa ohjausta tosi kivasti. Tehtiin valssia ja estesuoraa, putkeen meno sujui hienosti eikä T tarvinnut siinä samanlaisia apuja kuin talvella. Nyt sitten vaan jatketaan talven maneesitreenin jäljiltä ja tokihan kai ehkä saattaa olla melkein ainakin lähelle jotain pieniä kisoja tarkoitus mennä josku pitkän ajan päästä. :)

Maastoon ei ole päästy kuin lenkille myöhään illasta. Yhden (ainakin) kunnon sateen vaatii ja sitten taitaisi olla jo aika puhdasta jäljestää.