ARgh...Käytin Tinkan tarpeilla ennen treeniä jo kotona ja vielä metsässä, treenipaikalla. Vaan ei. Esineruutuun ja sinne vaan. Voi rähmä. Esineetkin nousi ihan ihme viiveellä ja avulla. Ensi kerralla lenkitetty koira ja huomattavasti isompi esineruutu sekä aivan megaihmisenhajuiset esineet. Saa sitten eksyä sinne ihan rauhassa etsimään niitä esineitä.

Jälki oli n. 250 metriä suoraa, kangasmaastossa. Keppejä 8 ja namikasoja keppien välillä. Vauhti ihan mahdoton, koko ajan. Taisi kaksi keppiä nousta ihan ok, muutama jäi nousematta (vaikka Tinkaa lukemalla ne maastosta paljastuivatkin) ja ehkä kaksi nousi mallikelpoisesti. Lisää treeniä. Lisää treeniä. Lisää treeniä. Enemmän namikasoja, vauhti hiljenee. JA lisää treeniä. Että semmoiset treenit. Onneksi Napsu sentään jäljesti kunnolla.

Pikkumies oli repussa mukana ja jaksoi melko hyvin loppuun asti. Sitten tahtoi itse kävelemään ja keräsi, ylläriylläri, keppejä maasta. :) Niin, ja "paistoi" Tarun kanssa makkaraa "nuotiolla". Oli kuulemma hyvää. Melko epeli.