Juuhpajuuh. Aika kuuma on. Lenkille seiskan maissa ja silti on turhan lämmin - laiska ei jaksa nousta aikaisemmin. Varsinkin kun ihmislapsi nukkuu ainakin puoli kasiin. :)

On onneksi silti jaksettu ja päästy treenaamaan: tottiksessa tehty onnistuneesti vinoestettä pari kertaa, eteenmeno alkaa olla aika kiva (matkaa pitää pidentää) ja luoksetulo melko mukava. Tosin kaikki riippuu ihan koiran vireestä ja siihen vaikuttaa keli ja nälkä ja minun oma olotila. Jos on kuuma, ei treenata. Jos Tinkalla ei ole nälkä, ei treenata. Jos minä olen väsynyt, treenataan ja se menee ihan perseelleen.

Jäljellä on edessä esineilmaisun motivaation kasvattaminen ja tarkkuus sekä janatyöskentely. Ollaan käyty koulun nurmikolla asioita harrastamassa ja varsinkin keppityöskentely on tarkentunut. Vielä pitäisi kasvattaa motivaatiota ilmaisuun ja sittenpä se onkin ihan riittävän hyvä.

Syksyllä on kisat Joensuussa ja toiset Kiteellä, niihen sitten. Nyt jo jännittää. Laitoin puhelimeen muistutukset, että muistan ilmoittautua. Ei pääse sanomaan, että en edes yrittänyt.

Ollaan saatu uusi treenikamu, Auli treenaa jo ties monetta tervua ja kilpailee voittajaluokassa jäljellä. AIka kiva. Ja hän asuukin tässä lähellä, samoissa metsissä on treenattu, ei vaan ennen yhtäaikaa.

Jos jollakin on myynnissä turvallista vinoestettä halvalla, kotiinkuljetettuna, niin minä ostan pois. Ensi viikolla menee treenikenttä kiinni Ilosaarirokin takia. Rokki on jees, mutta pirskatti, me tarvitaan sitä estettä!