Tinkalla se on. Ihan kuin treenaisi eri koiraa! Minun puolesta saa sataa, kunhan ei ole kuuma. Vaikka oli kesä kyllä tosi ihana. Oli. Nyt on syksy ja kisoihin pitäisi uskaltaa, jos pääsee ilmoittautumisruljanssista läpi.

Jäljellä meillä oli keppiongelma, enkä tiennyt mistä se johtuu. Nyt tiedän. Minä paineistin Tinkaa ihan hulluna ja Tinka tuli siitä epävarmamaksi, jopa väisti kepit! Huh. Onneksi Riikka katsoi asiaa ja nyt ollaankin taas huimasti edistytty. Keppejä on tehty naksulla ja jälkeä paljolla nameilla. Toimii. Janat on vielä epävarmoja, pitäisi päästä tekemään asiaa niin että Tinka näkee jäljentekijän. Että ketään vapaaehtoisia? Minulle voi ilmoittautua.

Tottis on hyvällä mallilla hyppyjä jukuunottamatta. Hypyissäkään ei ole muuta vikaa kuin niiden puuttuminen kotipihasta. Jos ne tuossa nököttäisivät, niin ihan varmaan olisi homma jo kunnossa. Nyt ei millään ehdi treenaamaan kaupunkiin asti. Vaan hei, Tinkahan kyllästyy toistoista jokatapuksessa...lahjattomat treenaa, sillä mennään. Hohhoijaa...